Διάφορα διακοσμητικά για το σπίτι by Serelia Decorating Ideas

Written by freeman. Posted in Αξεσουάρ, Αξεσουάρ Κήπου, Διακόσμηση, Κήπος

Published on December 23, 2012 with No Comments

SERELIA DECORATING IDEAS

Address: 65, Grigori Afxentiou. Agios Dometios, 2368
P.O.Box 24208, 1702, Town: Lefkosia, Country: Cyprus
Tel. +357: 22459459, Fax: 22776574

E-mail: serelia@cytanet.com.cy
Website: www.serelia.com

Η ιστορία μας ξεκινά κάπως έτσι…

Στις αρχές της δεκαετίας του 80’ η εταιρεία μας ασχολήθηκε αποκλειστικά με χονδρικές πωλήσεις σε είδη ανθοπωλείων και φυτωρίων. Σταδιακά, μετά από απαίτηση των πελατών, επεκτάθηκε στο λιανικό εμπόριο.

Το πρώτο βήμα ήταν μια μικρή Χριστουγεννιάτικη συλλογή και σιγά σιγά τα προϊόντα αυξήθηκαν. Το Serelia του σήμερα άρχισε να παίρνει μορφή γύρο στο 2000 με την ανακαίνιση του καταστήματος. Τότε ήταν που στις συλλογές προστέθηκαν νέα προϊόντα, καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα διακοσμητικά, πασχαλινά και τέλος τα All-year-round διακοσμητικά για το σπίτι και τον κήπο.

Στο κατάστημα κάποιος μπορεί να βρει επίσης είδη για διακόσμηση όλων των events, γάμους, βαπτίσεις, πάρτι κτλ με σειρές που περιλαμβάνουν μπομπονιέρες, λαμπάδες και αξεσουάρ για το γάμο και τη βάπτιση.

Σκοπός μας είναι να ενθουσιάζουμε τον πελάτη που μπαίνει στο χώρο μας και να συναντά ένα ευχάριστο κλίμα με μοναδικά κομμάτια που δεν θα βρει κάπου αλλού. Διαλέγουμε τα προϊόντα μας με προσοχή και δίνουμε μεγάλη σημασία στο design και τη ποιότητα, προσαρμοσμένα πάντα στις παγκόσμιες τάσεις τις μόδας αλλά και τις προτιμήσεις των Κυπρίων πελατών μας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία αλλά μικρές ποσότητες ώστε να διασφαλίζουμε τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δημιουργούμε και δικές μας συνθέσεις αλλά και οτιδήποτε άλλη διακόσμηση μας ζητήσει ο πελάτης που θα ταιριάζει με το χώρο του, παράδειγμα είναι τα Χριστουγεννιάτικα στεφάνια μας.

Τέλος, έχουμε δική μας Interior Designer στο κατάστημα που μπορεί να δώσει συμβουλές για τη διαρρύθμιση σπιτιών.

Η φιλοσοφία μας λέει ότι ένα όμορφο σπίτι κάνει τη ζωή πιο ευχάριστη γι’ αυτό μέσα από τα προϊόντα μας θέλουμε να ομορφύνουμε τη διάθεση και τη καθημερινότητα των πελατών μας.

Γεμάτη ενέργεια, η οικογενειακή μας επιχείρηση υποδέχθηκε πρόσφατα και τα δυο νεότερα της μέλη και υπόσχεται να συνεχίσει να σας εμπνέει δημιουργικότητα.

Share

No Comments

There are currently no comments on Διάφορα διακοσμητικά για το σπίτι by Serelia Decorating Ideas. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment

http://twitter-widget.com/